Vyhnaní z Raja.

21. novembra 2018, narcis1, Nezaradené

EDEN, futbalisti Slávie Praha tu majú svoj “ futbalový raj“,Česká reprezentácia štadión tiež dôverne pozná a tak tu privítala našu reprezentáciu, ktorá v poslednom zápase mala napraviť trochu pošramotenú povesť, zo zápasov Európskej ligy a zachrániť sa pred pádom do nižšej skupiny. Bol to vabank na poslednú chvíľu, taká „šturmovačka“

Zázraky sa ale dejú ,  o jeden sme sa pokúsili  s Coperfieldom, pardón Hapalom na lavičke. Češi hrali svoju hru a gól, ktorý nám dali, nemá nárok na nomináciu pre “ gól mesiaca „.

Nakoľko v 73. minúte sa už na naše trápenie nemohol pozerať istý Vladko, oprávnene vstal a opustil lavicu náhradnikov. Veď čože tam nejaká úcta k reprezentácii, fanúšikom a ostatnej verejnosti. Morálne vlastnosti, ako už viackrát preukázal Vladkovi chýbajú. Na mieste pána Hapala, ale aj disciplinárnej komisie by som vyvodil určite sankciu, ktorú si hráč zaslúži, zákaz reprezentácie našeho Slovenska.

Stretnutie Česko – Slovensko  bolo akoby načasované na záver osláv storočnice založenia spoločného štátu, pekná bodka, ktorá aj týmto súbojom mala potvrdiť slušnosť a férovosť vzťahov.

Zakývať fanúšikom, za podporu a tým potvrdiť vyspelosť, sa jednému nepodarilo