Sen, z ktorého ho treba zobudiť!

2. apríla 2020, narcis1, Nezaradené

Premiér krajiny, ktorý chce riadiť štát na základe svojich snov, nerešpektujúci konzultáciu problematiky s odborníkmi na realitu, sa musí čím skôr prebudiť, pretože narobí viac škôd ako úžitku.

Blackout krajiny, ktorá je závislá od priemyslu môže veľmi poškodiť hospodárstvo, a dôveryhodnosť štátu, ktorý preruší a poruší zmluvy a dohody už uzatvorených transakcíí.

Ale poďme na reálne situácie,ktoré vzniknú pri presadení nariadenia o Blackoute.

V nedávnej minulosti rozdeľoval štát potraviny pre rodiny, ktoré boli na hranici chudoby.  Cukor, múka, trvanlivé potraviny, sa dostali aj do rúk nesprávnych adresátov a tak sa stalo, že niekto mal v špajzi  10 i viac kíl múkky a niekto nič. Chaos pri rozdeľovaní potvrdil, zlú organizovanosť a totálne fiasko.  To ale nebola mimoriadna situácia, kde každá skrivodlivosť, keď sused dostane o dve konzervy viac,vyvolá zvady a nervozitu.

Je namieste otázka, kto bude rozdeľovať zásoby obyvateľom, ktoré budú nutné pretože už len kúpna sila, nepostačí na min. 3 týždňové predzásobenie.

Polícia bude strážiť obchody proti rabovačkám,  vojaci zasa hranice miest , obcí a osád

a záchranári možno budú nasadení na psíčkarov, ktorí smú venčiť miláčikov iba doma.

A čo po ukončení Blackoutu??  Naďalej sa musia strážiť hranice, pretože mi už podľa scénara sna, budeme všetci zdraví, ale k nám nesmie ani myšička, dušička. Nakolko naša krajina zďaleka nie je sebestačnou, potraviny nám doručia vrtulníkmi, armády spásy.

V  USS  po 3 týždňoh odstávky zapália oheň pod vysokými pecami, ale aby to nebol už iba oheň symbolický.

Veštica by takýto sen označila ako paranoidný , prípadne blúznivý a veštenie by bolo grátis.