Založ si blog

Dať mat – Matovičovi.

Ďalšie pokračovanie seriálu, o Dobrom premiérovi  a jeho zrkadielku , končí z dôvodu zatvorených prevádzok na ich výrobu a tak čarovná veta:,  zrkadielko, zrkadielko, kto je najlepší premiér v rámci E.Ú , môže ešte zaznieť po spolupráci „Troj-osi : minister financií S.R. -minister zahraničných vecí H.U. a nemenovaný minister R.F, keď okrem vakcín, sa vybaví kontrakr na zrkadielka pre Narcisov s veľkým egom.

Dobrý seriál prebraný z českej scény s názvom : Možno príde aj kúzelník by odhalil  ako sa minister financií dostal do Moskvy v rámci  záchrannej akcie Sputnik. Letel špeciálom ? Šiiel peši?/ ON všetko dokáže, Cestoval vlakom?  Prehľadal som päť mienkotvorných denníkov a nič..  Nič nevedel ani hovorca  Igora Matoviča, a v tlači boli použité iba slovné spojenia ako: potajomky VYBRAL,   ŠIEL,  prípadne , ODCESTOVAL. Podobné extempore sú v rozvinutých demokraciách označované ako  partizánčina a konanie na vlastnú päsť budí rôzne podozrenia a dohady. Prichádza kamuflovanie, a všetka vina končí na pleciach iných, len nikdy nie na hlave ,na ktorej by sa krásne roztopilo, pretože sa jedná o hlavu horúcu. a ako vieme rozhodovať by sa malo s hlavou chladnou.

Matovičove alibistické správanie mi pripomína spolužiaka z detstva, keď po príchode zo školy, som ho stretol ako sedí na schodoch a v rukách drží učebnicu . z ktorej si predčítal báseň , z ktorej dostal  nedostatočnú. Keď som sa ho spýtal prečo si to opakuje, odpovedal, že po maminom príchode jej tú báseň prednesie s komentárom : No vidíš mama, ako mi mohla učiteľka dať nedostatočnú!!!

Nový minister financií nemá vytvárať miesto pre vlastné konšpiračné hry,, pretože v niektorej ďalšej , sa nájde hráč, ktorý  mu v niektorej dalšej ním rozohranej partii / Rusi aj Maďari boli vždy dobrí šachisti uštedri MAT.

Priama úmera.

13.08.2023

Rozbehne. sa školský rok, zbohom prázdniny a o rok dovidenia. Niekoľko rokov dozadu, sa však vlečie problém s umiestňovaním či už škôlkarov, alebo učenia chtivých prváčikov, ktorí už niekoľko dní chodia so školskou taškou zavesenou na chrbte, doma, po byte a ukazujú sa pred mladším súrodencom s určitým dešpektom aký sú už veľký. Radosť je to ale predčasná, [...]

Medvedíci.

06.08.2022

Fauna, Flóra, ľudkovia a medvedíci, my všetci si hľadáme zaradenie a miesto na zemeguli, pri ohrození sa bránime, pri anektovaní útočime. Na Slovensku,prevláda názor , že sme národ holubičí a tak tu bola i vzácna symbioza medzi najväčšou u nás žijúcou šelmou, medveďom a človekom. Na rozdiel od amerického Grizlyho, ktorý zapríčinil nie jednu tragédiu , a ruského [...]

Vajce alebo sliepka?

15.04.2022

Ak by sme sa opýtali ukrajinského, alebo ruského vojaka na históriu, respektíve príčinu konfliktu tejto tragickej vojny,ktorá vydesí každého, kto má aspoň elementárny cit pre nezmyselné krviplienenie , tak opoveď z úst vojaka by bola rozpačitá, až žiadna. Odpoveď veliacich dôstojníkov by rovnako nebola relevantná. Teda za čo bojujeme ? Pred nami , vpravo i [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 96873x
Priemerná čítanosť článkov: 2549x

Autor blogu

Kategórie