Založ si blog

Vedenie mesta Košice si zahralo na cudzom ihrisku.

Stretnutie zástupcu magistrátu mesta Košice, so zástupcami firmy EEI, ktorá stále pôsobí v oblasti výberu parkovného v tomto meste,  sa jednoznačne uskutočnilo na cudzom ihrisku, kde domácimi bola bratislavská firma EEI.

V takomto prípade už pred stretnutím domáci vedú 1:0, kedykolvek sa môže „team“ posilniť a na lavičke sedí aj prípadný náhradník, ako žolík. Hostia bez náhradníkov a na cudzom ihrisku, sa musia brániť!

Pozícia strany, ktorá dáva výpoveď,nemá skĺznúť do roviny hosťa, ktorý je rád, že sa kdesi bude rokovať, a to rokovať o čomsi tak závažnom ako je výpoveď, resp. ukončenie právneho vzťahu s firmou, ktorá je pre nové vedenie mesta traumou a zatiaľ nenaplneným volebným sľubom.

Na oficiálnej stránke magistrátu mesta Košice od Nového roku je zavesený článok :  Parkovanie patrí Košičanom od 07.01.2019.

Na oficiálnej stránke EEI Košice je ( akoby sa nechumelilo ) zavesený oznam : S nami parkujete.

Chudák občan, rieši dilému , čo bolo skôr : sliepka, alebo vajce a niet toho, kto by mu dal jednoznačnú odpoveď. p. Poláček síce ubezpečoval občanov, že budú riadne informovaný o riešení, ale do dnešného dňa ( 10.01.2019), minimálne na “ Kuzmánke “ ani jedného info-vtáčika- letáčika. Pracovníci magistrátu, by si najradšej zobrali dovolenky, pretože relevantnú odpoveď na ako ďalej, nepoznajú.

A tak som sa dnes dozvedel, po stretnutí p. Burdigu ( poverený mestom na jednanie s EEI) , a vyjadrení hovorkyne magistrátu mesta Košice, že už je pripravený novelizovaný návrh VZN, do ktorého sa ešte zapracujú vylepšenia pre občanov. To ale nekorešponduje s vyhláseniami p. primátora o zabezpečenom parkovaní pre občanov od 07.01. 2019. Podľa hovorkyne mesta sa ešte (až teraz?) na budúci týždeň uskutoční stretnutie expertov na magistráte mesta.  Ešte, že nie v Bratislave. To by bolo 2: 0 pre EEI.

 

 

Priama úmera.

13.08.2023

Rozbehne. sa školský rok, zbohom prázdniny a o rok dovidenia. Niekoľko rokov dozadu, sa však vlečie problém s umiestňovaním či už škôlkarov, alebo učenia chtivých prváčikov, ktorí už niekoľko dní chodia so školskou taškou zavesenou na chrbte, doma, po byte a ukazujú sa pred mladším súrodencom s určitým dešpektom aký sú už veľký. Radosť je to ale predčasná, [...]

Medvedíci.

06.08.2022

Fauna, Flóra, ľudkovia a medvedíci, my všetci si hľadáme zaradenie a miesto na zemeguli, pri ohrození sa bránime, pri anektovaní útočime. Na Slovensku,prevláda názor , že sme národ holubičí a tak tu bola i vzácna symbioza medzi najväčšou u nás žijúcou šelmou, medveďom a človekom. Na rozdiel od amerického Grizlyho, ktorý zapríčinil nie jednu tragédiu , a ruského [...]

Vajce alebo sliepka?

15.04.2022

Ak by sme sa opýtali ukrajinského, alebo ruského vojaka na históriu, respektíve príčinu konfliktu tejto tragickej vojny,ktorá vydesí každého, kto má aspoň elementárny cit pre nezmyselné krviplienenie , tak opoveď z úst vojaka by bola rozpačitá, až žiadna. Odpoveď veliacich dôstojníkov by rovnako nebola relevantná. Teda za čo bojujeme ? Pred nami , vpravo i [...]

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 96687x
Priemerná čítanosť článkov: 2544x

Autor blogu

Kategórie